Translate

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κατσικάκι με σταφίδες και φιστίκια


Σ όποιον δεν αρέσει το κατσικάκι αυτή εδώ είναι μια συνταγή για να το λατρέψει! Ανατολίτικη, γεμάτη, πικάντικη γεύση που δένει άψογα με τα μπαχαρικά και το καστανό ρύζι. Τα φιστίκια το κάνουν τόσο γευστικό που δεν μπορείς να σταματήσεις σε μόνο μια πιρουνιά. Νομίζω πως η μπύρα ως συνοδευτικό ποτό το απογειώνει! Δοκιμάστε το! 

Υλικά
1 μπουτάκι από κατσικάκι
Ρύζι μαύρο
1 φλ. Σταφίδες
1 φλ. Φιστίκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
Κανέλα, πιπέρι, κουρκουμά, δεντρολίβανο

Διαδικασία
1.       Βάζεις το κρέας με αλάτι, δεντρολίβανο και νερό σε ένα ταψί στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει.















Το κόβεις σε κομμάτια





















 Σοτάρεις ένα μεγάλο ξερό κρεμμύδι και ρίχνεις και όλα τα μπαχαρικά
   Βάζεις το ρύζι να σοταριστεί κι αυτό λίγο και του ρίχνεις βραστό νερό.


    Μόλις το πιει επαναλαμβάνεις την διαδικασία 2-3 φορές και αμέσως ρίχνεις και το κατσικάκι τις σταφίδες και τα φιστίκια













Μόλις πιει όλα τα υγρά είναι έτοιμο! 




Καλή όρεξη!


2 σχόλια:

  1. αχ τι μου έκανες μεσημεριατικα!!!!

    http://fetoula.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε κόλαση ήταν! Αυτή την περίοδο ως το Πάσχα προσπαθώ να μην τρώγω καθόλου κρέας! Αλλά το Πάσχα θα το ξαναφτιάξω! Ωραίο το blog σου! Σ ευχαριστώ για την επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή