Translate

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοχρονιά 2015







Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά φέτος  είχαν ξεχωριστά χρώματα, γεύσεις μυρωδιές. Έτσι όπως θα πρέπει να είναι κάθε χρόνο οι γιορτές. Διαφορετικές σε χρώμα και άποψη. Το σπίτι της Μαριάνθης φέτος είναι αρκετά πιο στολισμένο από τις προηγούμενες χρονιές. Μπαίνεις μέσα και νιώθεις την διαφορά από τους υπόλοιπους χώρους. Φωτάκια παντού, δεντρόσπιτο, πρίγκιπας βάτραχος, το δέντρο της ζωής, Ένας υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο έλατο (όχι καλέ αληθινό! Δεν θα το επέτρεπαν οι οικολογικές ανησυχίες των οικοδεσποτών) και το τζάκι που συμπληρώνει την εικόνα της Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής.
Το μενού και φέτος καταπληκτικό.
Οι γνωστοί μας τυρένιοι χιονάνθρωποι ξαναχτύπησαν, μια ζαμπονοτυρόπιτα- σουφλέ με φύλλο από κανταΐφι, χοιρινό με πορτοκάλι, ριγκατόνι 4 τυριά, σαλάτες, λουκάνικα, χαλούμι στα κάρβουνα, βασιλόπιτα και το γλυκάκι με την καραμέλα.

Μακάρι ο χρόνος που έφτασε να είναι για όλους μας ο καλύτερος από όλους όσους έχουμε ζήσει ως τώρα! Όχι όμως ο καλύτερος της ζωής μας. Γιατί θα φύγει κι αυτός και θα έρθει ο επόμενος! Κι εμέις θα πρέπει να χουμε και κάτι να περιμένουμε! :-) 

Τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες!












4 σχόλια:

  1. Τι ωραίες λιχουδιες;;;
    Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές!
    Καλό απόγευμα
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά! με πολλές νόστιμες λιχουδιές και καλές παρέες! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά Μαρία μου, με αγάπη, υγεία και χαρά!
    Το τραπέζι σας να είναι πάντα γεμάτο με όλα τα καλά!

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαμπία! Καλή χρονιά να χουμε! με υγεία πάνω από όλα! Όλα τ άλλα θα τα καταφέρουμε! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή